Hozzávalók
- 400 g sertés szűzpecsenye
 - Angol szalonna feltűzéshez
 - 1 hagyma
 - 100 g répa
 - 100 g petrezselyem
 - 100 g zeller
 - 100 ml habtejszín
 - 3 teáskanál vaj
 - Friss fűszerek, babérlevél, só, bors,
 - Citrom, áfonya, tejszínhab
 
Elkészítés
- A szűzpecsenyét megmossuk, sózzuk, szalonnával áttűzdeljük és a mixerbe helyezzük. Továbbá hozzáadunk 3 kanálnyi vajat, apróra vágott gyökérzöldségeket és fűszereket. Felöntjük 400 ml vízzel.
 - Kiválasztjuk a „Soup“ programot, és megvárjuk hogy minden megfőljön.
 - 30 perc elteltével kivesszük a húst, hozzáadunk tejszínt, és kiválasztjuk a „Grind“ programot, hogy a szósz összekeveredjen.
 - A párolt marhabélszínt citrommal, áfonyával és tejszínhabbal díszítjük, és knédlivel tálaljuk.
 

