Salente Ario, multifunkciós fazék forró levegős sütővel

  • Multifunkciós elektromos fazék forró levegős sütővel
  • Magasnyomású- és lassú főző
  • 11 az 1-ben
  • LCD menü angolul és gombok magyarul
  • 6 l belső edény rozsdamentes acélból
  • 32 program
  • GS tanúsítás
  • Gazdag kiegészítők
  • Teljesítmény 1500/1000 W - 230 V.
Várható kézbesítés:
30.4.2024
Készleten
76 700 Ft
Kategória: Multifunkciós edény
EAN: 8595683202046
Obj.kód: MHS Ario HU
Waranty: 24 months

A Salente ARIO az Abacus Electric által kifejlesztett termék, mely az Evolveo után egy másik Salente márkát dobott piacra. A Salente a kis háztartási készülékekre összpontosít a főzés és a takarítás területén. Mindkét területre irányuló termékeket úgy tervezték, hogy örömet és megtakarítást jelentsenek. Tehát az Evolveo és a Salente egy családba tartozik.

Modern főzés a 21. században

Az edényben egészségesen, egyszerűen és gyorsan elkészítheti kedvenc ételeit. Kellemes meglepetés az áramfogyasztása, az edény ökologikusnak mondható. Használhatja az edényt forró levegős sütőként, magas nyomáson, lassú főzőként, gőzölőként, de rizsfőzőként, joghurtkészítőként, sterilizátorként is, tökéletesen készíthet tojásokat különféle módokon, lehetővé teszi a kirántást, a pörkölést és a sütést. Az Ario edény nagy előnye, hogy a mellékelt kiegészítőknek köszönhetően a főétel a körettel együtt készíthető el. A főzés biztonságát számos biztonsági funkció biztosítja.

 

Légy tagja a Salente ARIO - Receptek - Multifunkciós fazék FB csoportnak, amelyet az Ario+, Cuco+, Ario II és Cuco II felhasználók hoztak létre. Inspirálódj a közzétett receptekből, kapj választ olyan kérdésekre, amelyeket nem találsz a használati útmutatóban vagy a termékleírásokban.

 

Lassú főzés

A lassú főzési program lehetővé teszi, hogy az ételeket egy fazékban készítse el. Legyen szó finom, lassú tűzön készülő alapléről, különféle mártásokról, burgundi marharaguról vagy gulyásról. Egyszerűen tegye az összes hozzávalót a fazékba, és kapcsolja be a lassú főzési programot. Három, 60 °C, 70 °C és 80–95 °C hőmérsékleti mód biztosítja, hogy az összes kedvenc receptjét elkészíthesse lassú főzéssel. Ezenkívül minden egy fazékban készül, így nincs szüksége további edényekre

 

Három felhasználási mód

A Salente ARIO segítségével háromféle módon készítheti el az ételeit egy modern készülékben. Az edényt nyomás alatt, lassú főzőként, vagy multifunkcionális forró levegős fritőzként használhatja. Az egyes üzemmódok a használt fedéltől függően változnak. Egy edényben könnyen és gyorsan készíthet el gulyást, húslevest és aranyra sült krumplit olaj használata nélkül!

 

 

Fritőz üzemmódok

A fritőz fedél felhasználásával a multifunkcionális fazék forró levegős sütővé válik, melyben egészséges ételeket készíthet égett olaj, vagy zsír nélkül. A tartály kapacitása lehetővé teszi egy kisebb csirke, vagy sült krumpli elkészítését. Az édességek kedvelői is örülhetnek, mivel megsüthetnek egy kisebb kalácsot. Jó étvágyat!

 

 

Főétel és köret elkészítése egyszerre

A köretekhez készült rozsdamentes acél edénnyel a főételt és a köretet külön edényben, de egy fazékban főzhetjük, magas nyomású főzéssel! Vasárnapi ebéd - készítsen burgonyát és húst mártással úgy, hogy a burgonyát vízzel a kosárba, majd az állványra, a húst és a mártást pedig a belső edény aljába helyezi. Az étel néhány perc alatt kész van. Az edény mindenről gondoskodik, így Önnek több ideje marad a szeretteire.

 

 

Házi kenyér recept a Salente Ario-ban

Az élesztőt - 42 g, 1 evőkanál cukrot, 1 evőkanál lisztet és egy kevés langyos vizet keverjünk össze egy tálban. Hagyjuk pihenni. Egy tálban keverjünk össze 3 csésze sima lisztet, egy teáskanál sót, köményt, egy evőkanál olajat és egy evőkanál ecetet. Ezután adjuk hozzá az élesztőt, és szükség esetén adjunk hozzá vizet a tészta elkészítéséhez. Egy órát hagyjuk kelni. A kenyeret egy belső edényben sütjük, melyet előzetesen letörölünk, 35-40 percig 170 fokon. Jó étvágyat kívánunk.

 

Egy konténer köretekhez 67 eurót takarít meg évente

A főétel és a köret nyomás alatt történő főzése egy edényben, heti háromszori átlagos főzéssel és 0,24 €/kWh áramárral 67,- €-t takarít meg évente, A táblázatban egy 1600 és 2000 W-os teljesítményű elektromos tűzhely két főzőlapján a szokásos módon főzött marhahús szeleteket gombán, natúr vörös rizzsel főzve mutatunk be egy példát. A táblázatban szerepel egy példa arra is, hogy ugyanezt az ételt egy szalentei edényben főzzük, ami főzésenként 0,43 €-t takarít meg, és 10 perccel csökkenti a főzési időt. A szalentei edény további megtakarítást jelent a sütésnél. A multifunkciós edény hőszigetelt, és kisebb térfogatot melegít fel, mint egy hagyományos sütő.

 

Lassú főzés és elkészítés

Az üvegfedél alkalmas étel pirítására, vagy melegítésére. Könnyedén elkészítheti egy finom gulyás alapját. Ha az úgynevezett lassú főzés kedvelője, a másik fedő segítségével az edényből hirtelen lassú edény lesz, amelyet finom házi húsleves elkészítéséhez használhat.

 

 

Profik ajánlásával

Gazdag felhasználási lehetőségei miatt a Salente Ario nemcsak a rendszeres felhasználók, hanem néhány profi szakács körében is népszerű. Például a jól ismert gasztronómus Petr Stupka is multifunkcionális Salente edényekben főz. Receptjeit a https://eshop.salente.hu/tamogatas-cikkek/receptek-az-edenyhez/ oldalon találja.

 

 

A Salente Ario multifunkciós edény fő tulajdonságai

• Nyomásfőző és forrólevegős sütő
• Egyszerű - könnyű kezelés
• Gyors - akár 70%-kal gyorsabb főzés
• Ökologikus - az energia akár 80%-át megspórolja
• Multifunkciós - gazdag felszereltség
• Egészséges - zsír nélküli főzés
• Biztonságos - biztonsági elemek rendszere

 

Multifunkciós elektromos főzőedény

A Salente Ario több eszközt ötvöz egyben. Több mint 30 előre beállított főzési programot és 12 sütési programot használhat.

 

Belső edény

A 6 l űrtartalmú belső tartály kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, mely mosogatógépben mosható. Ugyanakkor lehetővé teszi az étel elkészítését az egész családnak (2-6 főnek)

 

Biztonság

A mikroprocesszor és a 9 védőelem felel a biztonságért. Az edény GS tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Tartozékok

Az edényhez sokféle tartozék jár, melyek megkönnyítik a mindennapi főzést - üveg fedél, rozsdamentes acélkosár, mérőpohár, kanál, állvány, sütőkosár, gőzölőállvány. A rozsdamentes acélkosárnak köszönhetően a főételt a körettel egyidejűleg is el lehet készíteni.

 

Egyszerű vezérlés

A teljes Salente Ario készülék a lehető legegyszerűbb működéshez van optimalizálva, ezért minden kezelőfelület magyar nyelvű, beleértve az használati utasítást és a mellékelt receptkönyvet is.

• 11 az 1-ben: forró levegős sütő sütéshez, gyorsfőző, lassú főző, rizsfőző, joghurtkészítő, tojásfőző, ételmelegítő, serpenyő rántáshoz, vagy pirításhoz, párolóedény, sterilizáló, pörkölőedény
• Kivehető belső edény kiváló minőségű rozsdamentes acélból
• 6 l űrtartalmú edény - lehetővé teszi a főzést az egész család (2-6 fő) számára, és mosogatógépben is mosható
• A főételt a körettel egy fazékban főzheti a rozsdamentes acél kosárnak köszönhetően
• 18 egyszerű főzési funkció: Zabpehely, Leves, Baromfi, Joghurt, Tojás, Bab/Chili, Rizs, Magasnyomású főzés, Hús/Pörkölt, Desszert, Lassú főző, Gőz, Pörkölés, Hüvelyesek, Marhahús, Sertés/Borda, Rizottó, Zöldségek.
• Több mint 30 program a hatékony főzéshez és 12 program rántásra, vagy sütésre
• Lehetőség a késleltetett indítás (akár 24 óra) és a nyomás beállítására - magas/alacsony
• 9 védőelem a biztonságos főzéshez - GS tanúsítás, mikroprocesszorral vezérelt
• Nagy és átlátható LCD kijelző háttérvilágítással
• Ökologikus főzés - időt és pénzt takarít meg, 80%-kal alacsonyabb az áramfogyasztás
• Nagyon könnyen használható és vezérelhető
• Multifunkciós - gazdag kiegészítők - üvegfedél, rozsdamentes acél kosár, mérőpohár, kanál, állvány, sütőkosár, gőzölőállvány
• Menü, gombok, használati útmutató és szakácskönyv magyar nyelven

 

 

Műszaki adatok
• Méretek: 34 × 32 × 35 cm
• Tömege: 6,1 kg
• 230 V
• Rozsdamentes acéledény 6 l
• Teljesítmény 1000 W fazék / 1500 W sütő
• Színváltozat: fekete-rozsdamentes acél színű

 

A csomagolás tartalma
• Fazék
• Nyomásfedél
• Forrólevegős sütő - fedél
• 6 l-es, belső rozsdamentes edény
• Kondenzációs tartály
• Mérőedény
• Rozsdamentes acélból készült kosár
• Edzett üvegből készült fedél
• Állvány
• Sütőkosár
• Kanál
• Szakácskönyv
• Használati útmutató
• Tápkábel (1,3 m)

 

5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
MT Szerző | 13.12.2023
Tökéletes gép. Ajánlom mindenkinek. Nagyon masszív és jó minőségű anyagokból készült
5
MK Szerző | 29.9.2023
Még tesztelés alatt van de eddig elégedett vagyok. Tudom ajánlani annak aki szeretne egy sokoldalú terméket.
5
PG Szerző | 15.3.2023
Tökéletesen meg vagyok elégedve! Sokoldalú, kiválóan használható készülék.
5
KA Szerző | 16.2.2023
☝️????????
5
LI Szerző | 30.12.2022
Szuper nagyon elégedett vagyok mindenkinek ajánlom
5
SG Szerző | 27.10.2022
Nagyon jó a multi SALENTE ERIO. TISZTA SZIVEL Tudom mindenkinek, Ajánlani. .
5
FA Szerző | 10.3.2022
Tökéletesen meg vagyok elégedve a termékkel. Azt kaptam amit vártam.
Ezt a mezőt ne töltse ki:
S Szerző Dinsztelés 27.8.2021 11:04
Jó napot, Lehet a „DINSZTELÉS“ programnál változtatni az időt? Köszönöm
Válasz
S Szerző Dinsztelés 27.8.2021 11:12
A „Dinsztelés“ program nem teszi lehetővé az idő beállítását. 00:30 megjelenik a kijelzőn, de ez nem változtatható meg. A dinsztelés funkciót a „Hőmérséklet megtartása/Vége“ gombbal lehet leállítani.
S Szerző 27.8.2021 11:04
Hogyan tudom manuálisan állítani az időt nyomás alatti főzés közben?
Válasz
S Szerző 27.8.2021 11:11
A nyomás alatti főzésnél az idő beállításához nyomja meg az Ön által választott programban (pl. a „Rizs“ programban) a fém kereket. Az időérték villogni kezd, és a fém kerék elforgatásával megváltoztathatja. A másik lehetőség az, hogy megnyomja a manuális üzemmódot „Kézi beállítás“, majd beállítani az időt a kerék elforgatásával.
S Szerző Nyomás 27.8.2021 11:03
Jó napot, hogy tudom manuálisan állítani a nyomást? Köszönöm
Válasz
S Szerző Nyomás 27.8.2021 11:10
A nyomás alatti főzésnél és a nyomás állításához (Alacsony/Magas) nyomja meg a „Nyomás"-t és változtassa meg az értéket a fém kerék tekerésével.