Petr Stupka receptje a hússal, sajttal és spenóttal töltött tortellinihez fofr salsa-val

 

Ma Péter megmutatja, hogyan kell elkészíteni egy másik olasz finomságot. Házi készítésű, sertéshússal töltött, céklalével ízesített tortellini, fofr mártással kísérve, amely gyorsan elkészül és garantáltan ízleni fog! Nézd meg.

 

Hozzávalók a tortellinihez:
400 g tészta céklával
300 g sertés lapocka hús
60g spenótlevél
100ml édes tejszín
50 g reszelt parmezán sajt
fűszerkeverék - darált hús
egy kanál keményítő
só, bors

A fofr salsa hozzávalói:
400 g zúzott paradicsom
100 g hagyma
3 gerezd fokhagyma
tészta fűszerkeverék
50ml olívaolaj
reszelt parmezán
őrölt chili
cukor, só, bors