Próbálja ki, milyen egyszerű tökéletesen szaftos és omlós steaket készíteni sous vide módszerrel.
Ebben a videóban az egész folyamaton végigvezeti Önt Vindyšová Petra – a MasterChef Csehország 2020–2021 versenyének döntőse, félprofi szakács és profi csellóművész.
A vákuumozástól a precíz, lassú sous vide főzésen át a végső grillezésig a Salente FlamePro kontaktgrillen – megtudhatja, hogyan érhet el professzionális eredményt otthonában.
A pontos hőmérsékletet biztosító okos Salente ChefMax sous vide készüléknek és a steaket tökéletesen megsütő Salente FlamePro grillnek köszönhetően olyan eredményt élvezhet, mintha egy luxusétteremben lenne. A Salente ChefMax és a FlamePro ideális segítőtársak hús, hal, tenger gyümölcsei és zöldségek elkészítéséhez.
Élvezze a tökéletes steaket, amikor csak megkívánja.