Fagyasztott Rosé vákuumban


Fagyasztott Rosé vákuumban Johanna finom italt készített, megitta maga is, és kellemes estét töltött el.

Összetevők

  • 1 üveg rozé bor
  • 70-80g cukor
  • 150 g jég
  • 70ml lime/citromlé
  • 250 g eper

Eljárás

Ez a recept egyszerű. A rózsabort, a friss epret és egy kevés cukrot, a jeget és a lime levét fokozatosan tegye a turmixgépbe. Csukja le a fedelet, és válassza a VACUUM funkciót, amelynek köszönhetően az eper megőrzi vitaminjait, és az ital megfelelő sűrűségű lesz. Ezután válassza ki a SHAKE programot, és hagyja, hogy a turmixgép elvégezze a dolgát. Öntsük az előkészített poharakba, díszítsük szépen, és tálaljuk. Egészségünkre!


Egészségünkre!