Hozzávalók:
- levescsontok (az ízlése szerint - sertés, marha, csirke, füstölt)
- zöldségegyveleg levesbe (fagyasztott, vagy friss)
- víz
- csipet só
- leves fűszerek - babérlevél, egész bors, szegfűbors
- fűszernövények - lehetőleg lestyán, petrezselyem
Elkészítés:
Az edénybe fokozatosan készítsük elő a csontokat, zöldséget (amennyiben friss a zöldség, hámozzuk meg és öblítsük le), fűszereket, fűszernövényeket és arányosan a sót. Öntsük fel vízzel. Vigyázat, a víz maximum az edény belsejének 2/3 részéig érhet. Zárja le a nyomástetőt és állítsa be a programot - Leves - 15perc. A kész húslevest szűrje át egy edénybe, adja hozzá a főtt zöldségeket, a csontokról lefejtett húst és szükség szerint ízesítse. A húslevest főtt tésztával is tálalhatja.