Bejelentkezés az Ön fiókjába
Áfonyalekvár (Soup)
10.2.2022
Hozzávalók
1 kg áfonya
1 üveg víz
1 kis kanál citromsav
350 g cukor
Befőttesüvegek fedéllel
Elkészítés
A megmosott áfonyát belehelyezzük a mixerbe, kiválasztjuk a „Soup“ programot és forraljuk.
10 perc múlva felemeljük a fedelet, és hozzáadjuk a cukorral és citromsavval elkevert Gelfix -et.
Főzzük, amíg besűrűsödik, beleöntjük a mosott üvegekbe, lezárjuk és lefordítjuk fejjel lefelé.
Állni hagyjuk másnapig. A lekvár kihűlés után megmerevedik.
Kérjük, jelentkezzen be újra
Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.
Köszönjük a megértést.