Hozzávalók
- 400 g csont és bőr nélküli csirkecomb
- 1/2 hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 teáskanál frissen reszelt gyömbér
- 1/2 teáskanál garam masala (fűszer)
- Koriander, kurkuma, köménymag, chilli
- 120 g paradicsomszósz
- 1 teáskanál paradicsompüré
- citromhéj
- 150 ml kókusztej
- 2 kanál vaj
- só
- koriander levelek
Elkészítés
- A csirkecombokat megmossuk a mixerbe tesszük. Hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, fokhagymát, gyömbért, fűszereket, paradicsomszószt, paradicsompürét, citromhéjat, kókusztejet és a 2 kanál vajat.
- Kiválasztjuk a „Slow Cook“ programot, és hagyjuk főni 3 órát.
- Kivesszük a húst, kockákra vágjuk, és összekeverjük/szétmixeljük a mártást a „Grind“ program segítségével.
- A csirkét vajon meghintjük korianderlevéllel, és rizzsel vagy Naan palacsintával tálaljuk.