Az első dolog, amit az új Salente Ario II multifunkciós edényben főzök nektek, az ázsiai stílusú sertéshas lesz. Együtt készítjük el a pácot, vágjuk fel a húst, amit aztán 4 órán keresztül lassan főzök, végül pedig elkészítem a Teriyaki szószt, szóval maradjatok velünk!
Receptek az edényhez
Ennek a pudingnak a receptjét egy majdnem 100 éves cseh szakácskönyvben találtam. Ez nem az a klasszikus zacskós puding, amit ma ismerünk, hanem gyümölcsből, túróból, tojássárgájából készül, de nézze meg maga!
Peter receptje a pácolt birkahúshoz, ahogyan Dél-Angliában készítik, egy különleges páccal. Jó étvágyat!
Petya szeret sportolni, de szeret szórakozni is. Nem illik össze? Nézze meg, milyen egyszerű elkészíteni egy fitnesztortát a Salente Ario multifunkciós edényben. Jó étvágyat és maradj fitt!